مواد لازم برای 2 نفر:

سبزی معطر خرد شده (جعفری، گشنیز،شوید و اسفناج): نیم کیلو

سیر (ساتوری شده): 20 گرم

روغن مایع: به مقدار لازم

سینه مرغ: نیم کیلوگرم

پیاز داغ: 10گرمآب نارنج: 3 قاشق غذاخوریآب: نیم لیترنمک و فلفل: به میزان لازم.طرز تهیه: سبزی و سیر را در کمی روغن ریخته و تفت می‌دهیم. تا رنگ سبزی‌ها مقداری تیره‌تر شود. سپس آب و پیاز داغ را به آن اضافه می‌کنیم تا به مدت 10 دقیقه پخته شوند.

در مرحله بعدی سینه مرغ همراه آب نارنج، نمک و فلفل به سبزی‌ها اضافه و شعله را کم می‌کنیم تا با حرارت ملایم خوب بپزد.ارزش غذایی

آب نارنج علاوه براین‌که طعم و بوی مطبوعی به غذا می‌دهد، تاثیر بسیاری بر سلامت دارد که از جمله آنها می‌توان به افزایش آرامش و خاصیتی ضدتشنجی اشاره کرد. آب نارنج هضم‌کننده غذا و در رفع سکسکه و بهبود درد معده موثر است ضمن آن که از آن به عنوان معجون درمان‌کننده سرفه و دردسینه و تپش قلب است یاد می‌شود.

همچنین آب نارنج کاهش‌دهنده کلسترول و چربی خون است. خواص ضدمیکروبی و ضدانگلی نارنج ارزش غذایی آن را بالاتر می‌برد. از طرف دیگر سبزی موجود در این غذا دارای ویتامین‌های E وC ، A ، B6 و مواد معدنی آهن، پتاسیم و کلسیم و روی است. این سبزیجات از خطر بروز سرطان جلوگیری می‌کنند و در بهبود کم خونی موثر هستند. سبزیجات موجود در این غذا تعداد گلبول‌های قرمز را افزایش می‌دهد و باعث جلوگیری از ضعف بینایی و سکته مغزی می‌شود.

مرغ موجود در این خورشت منبع بسیار خوب ویتامین B3 است که از بدن در مقابل سرطان دفاع می‌کند. از دیگر ویتامین‌های موجود در مرغ ویتامین B6 است که به متابولسیم انرژی در بدن کمک می‌کند و واکنش‌های بدن را کنترل می‌کند.