کیک هویج

مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد، آرد سفید: 2 فنجان، شکر: 2 فنجان، هویج ریز رنده شده: 3 فنجان، جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری، بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری، شکر: 2 فنجان، روغن مایع: سه‌چهارم فنجان، نمک: کمی، پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری یا 2 قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده یا سه چهارم پودر زنجبیل.

طرز تهیه: تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون آورده و در هوای اتاق بگذارید. سپس تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم بزنید. آرد، شکر، جوش‌شیرین، بکینگ‌پودر و نمک را هم مخلوط کنید، سپس دارچین یا زنجبیل را هم ، هر کدام را که بیشتر می‌پسندید ، به این مخلوط اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها، هویج و روغن مایع را مخلوط کرده و به مخلوط خشک اضافه‌ و هم بزنید. حالا قالب‌ها را چرب کرده و مقداری آرد درون آن بپاشید. مخلوط را در قالب‌های مخصوص کیک ریخته و آن را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه درون فر بگذارید.

در مرحله آخر چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به چنگال نچسبید، کیک آماده است. در غیر این صورت 10 دقیقه دیگر به آن فرصت دهید تا خوب پخته شود.

/ 0 نظر / 55 بازدید